top of page
IMG_9425.JPG

Gårdsbutik

Välkommen till vår gårdsbutik. Vi säljer mjölk, grädde och yoghurt året runt, liksom en hel del andra varor. Mycket av varorna kommer från vår egna gård, men vi stöttar också våra lokala grannproducenter och gårdar genom att sälja varor från dem också.

Utbudet av varor varierar beroende på säsong och ibland flyttar vi även ut försäljningen på gården. Vår populära majsplockning är på sensommaren runt augusti-september. Håll utkik på sociala medier när säsongen för detta börjar närma sig!

I butiken

I butiken är det självbetjäning även om det ofta är någon i närheten Mjölken betalas med numer med samma swish nummer som resten av varorna. Yoghurt, flaskor och allting annat betalas med Swish.

Butiken är kameraövervakad.

EU-stöd: 

Investeringsstöd från Europeiskajordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden. Vi har mottagit EU stöd för att kunna investera och utveckla vår gårdsbutik. Stödet kommer ifrån Europeiska jordbruksfonden. Dessa medel är till för att säkra utvecklingen på landsbygden, generera fler arbetstillfällen samt se till så att livsmedelsproduktionen fortgår.

Alltid i butiken

Aktuellt i butiken

bottom of page