IMG_9425.JPG

Gårdsbutik

Välkommen till vår gårdsbutik. Vi säljer mjölk och yoghurt året runt, liksom en hel del andra varor. Mycket av varorna kommer från vår egna gård, men vi stöttar också våra lokala grannproducenter och gårdar genom att sälja varor från dem också.

Utbudet av varor varierar beroende på säsong och ibland flyttar vi även ut försäljningen på gården. Vår populära majsplockning är på sensommaren runt augusti-september. Håll utkik på sociala medier när säsongen för detta börjar närma sig!

I butiken

I butiken är det självbetjäning även om det ofta är någon i närheten Mjölken betalas med kort i mjölkautomaten ochdet går även att betala mjölken med mynt. Yoghurt, flaskor och allting annat betalas med Swish.

 

Butiken är kameraövervakad.

 

Gällande covid 19: Vi håller avstånd och max  4 personer (eller 1 sällskap) i butiken samtidigt.

EU-stöd: 

Investeringsstöd från Europeiskajordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden. Vi har mottagit EU stöd för att kunna investera och utveckla vår gårdsbutik. Stödet kommer ifrån Europeiska jordbruksfonden. Dessa medel är till för att säkra utvecklingen på landsbygden, generera fler arbetstillfällen samt se till så att livsmedelsproduktionen fortgår.

FÄRSK MJÖLK Fetthalt: 4-4,3%
FÄRSK MJÖLK Fetthalt: 4-4,3%

Pastöriserad ej homogeniserad. Använd dina egna flaskor. Vi har flaskor i glas eller plast.

press to zoom
YOGHURT Fetthalt: 4-4,3%
YOGHURT Fetthalt: 4-4,3%

Yoghurten produceras på färsk mjölk från gården. Ibland har vi smaksättningar.

press to zoom
ÄGG
ÄGG

Från Källekulla gård

press to zoom

Alltid i butiken

Aktuellt i butiken