annanilsson19IngefärspäronMin mamma gjorde dessa päron och vi åt dem ofta till dessert på söndagarna. Du kan förvara dem i glasburkar eller frysa in. Detta behöver...
annanilsson19Äppelgröt - barnens favoritNär det blir höst och de svenska äpplena är som godast så passar det bra med äppelgröt till kvällsmat. Det blir en annorlunda...
annanilsson19Koka kräm!Hemkokt kräm är supergott och enkelt. Denna gång tog jag plommon från trädgården, det går lika bra med rabarber, krusbär, hallon,...
annanilsson19Ljuvlig jordgubbsglassDenna oemotståndliga glass gör du på färska jordgubbar eller hallon samt grädde och mjölk från vår egen gård! Detta behöver du; 250g...
annanilsson19Grönkålspizza!Använd valfri pizzabotten. Bred ut Créme fraîches på botten. Massera in olja i grönkålen. Lägg på grönkål, flingsalt, valnötter, färska...
annanilsson19Farmors grönkålssalladNjut av färsk grönkål året om! Farmor tipsar om denna enkla sallad; Färsk finstrimlad grönkål Dressing gjord av rapsolja, vinäger och en...
annanilsson19GrönkålspajGrundrecept på pajdeg; 125g smör/margarin 3dl vetemjöl 1,5 msk kallt vatten Mixa ihop ingredienserna och låt stå svalt 30 min. Grädda...
annanilsson19Småländsk ostkakaMin svärmor har lärt mig detta hantverk, hon har 9 olika recept som hon plockar det bästa ur. Detta är ett försök att sammanfatta alla...
annanilsson19PalsternackspuréSupergott tillbehör till kött mm. Visste du att palsternackor kan förvaras i jorden över vintern och skördas efter hand. Detta behövs...